Kurser från Karlstads universitet

Här är kurserna Karlstads universitet erbjuder i Lifelong Learning Web (www.llw.se). Alla utbildningar är online och riktar sig till yrkesverksamma.

Karlstads universitet grundades 1999, blev högskola 1977 och var innan dess högskolefilial till Göteborgs universitet från 1967. 

Solen är Karlstads universitets symbol. Den symboliserar liv, värme och energi. Den ger ljus och står för upplysning och växtkraft. Precis som Karlstads universitet.

Framöver kommer det att läggas ut olika slags kurser.

 

 

Kursen riktar sig till lärare i grundskolan åk 7-9, gymnasieskolan och vuxenutbildningen. Det finns även ett stöd för hur rektorer kan arbeta med kursen på sin skola. Kursen är framtagen av Karlstads universitet på uppdrag av Skolverket.

Kursen stänger 19 januari 2018

Kursen stängs den 19 januari 2018 och därefter kan du inte slutföra kursen, det går heller inte att själv hämta ut kursintyg efter detta datum. Efter den 19 januari 2018 kan kursintyg begäras ut mot en administrativ avgift.

Support

Frågor om kursen mailas till bobkurs@kau.se, det går inte att ringa in sitt ärende. Frågorna besvaras när vi har möjlighet på kontorstid måndag till fredag, vanligen under sen eftermiddag.



Wordle: Bobkurs2